Verkoop Hoeve, Las Piedras, Canelones, Uruguay, Camino Carambula, 1 km Ruta 48

Verkoop - Cod. 21104

  • Typologie: Hoeve
  • Gebied: 200 m²
  • Getal kamers: 2
  • Verdieping: Ceramic & wood

Onlangs gerenoveerd (2010) land complex gelegen in een prachtige scenario van wijngaarden, in de belangrijkste wijnbereiding gebied van Uruguay, tussen de glooiende heuvels, op 5 mijl (10 minuten) van het centrum van Las Piedras, met alle diensten, en op 30 mijl (20-30 minuten) van het centrum van Montevideo. Het gebied is van 4,5 hectare, met perfect omheind omtrek, een kleine populier bos, moestuin en enkele fruitbomen en een kleine dam voor waterberging. Het complex bestaat uit een hoofdgebouw, een schuur (met een open en een gesloten afdeling), een zwembad en een klein huis voor gasten of een huis-keeper. Het heeft alle stadsdiensten: elektriciteit, telefoon en internet toegang, drinkbaar stromend water voor het huis en een goed voor irrigatie water. Alle gebouwen hebben metalen staven op ramen en een beveiligingssysteem, met sensoren in elke kamer, aangevuld met een snelle reactie op noodsituaties service.

Het hoofdhuis (ca. 200 m2) is voorzien van centrale verwarming, gerund door propaangas, met radiatoren in alle kamers, met een temperatuur gecontroleerd door twee thermostaten: living (dagelijks) en 's nachts
(Slaapkamers). Propaangas biedt ook verwarming voor warm water-badkamers en keuken-als voor de 4-pits fornuis (oven is elektrisch). Hoofdwoning heeft een ruime woon-eetkamer, complete keuken, ruime studio, twee grote slaapkamers en twee badkamers, de laatste onderling verbonden via een distributie hal. Rond en naast de woning is er een overdekt terras loopt langs de E kant, met een prachtig uitzicht. Aan de W-kant, verbonden met de eetkamer en keuken, is er een barbecue met een BBQ pit, houtopslag en eetgelegenheden onder een glazen dak.

De zeer grote woon-en eetkamer heeft veel licht en uitzicht op het platteland. Het heeft een vestiaire en een grote en efficiënte open haard (verbonden met de belangrijkste verwarmingssysteem). Twee grote glazen deuren, een naar de E en de andere naar de W (deze aansluiting op de barbecue), zorgen voor licht en uitzicht op het platteland. Een venster naar de E en klein venster op de S, voeg extra zonlicht overdag als uitzicht. Het hoofdgebouw deur naar de woonkamer, op zoek N onder de overdekte patio. De keuken is fysiek gescheiden maar open verbinding met de eetkamer, met een groot raam aan de BBQ gebied, veel licht en uitzicht, en een klein venster aan de S. Het heeft twee koken tafels, een houten een op de S muur en een pure granieten men bij de N muur, het bezit van een moderne en efficiënte meubels (diverse kasten en laden) en inbouwapparatuur (fornuis, koelkast met vriesvak, magnetron en vaatwasser). Een dubbele wastafel is onder het raam N.

Een grote slaapkamer, met een prachtig uitzicht (glazen deur en raam) aan het platteland en de woning, met een eigen open haard, is gelegen in het zonnige N kant van het huis, in de suite met een ruime en moderne badkamer die een omvat glas verdeeld douche, een jacuzzi en een elektrisch verwarmd vloer. Een grote walk-in dressing room, met veel lades en hangers, is verbonden met de grote slaapkamer. Een tweede ruime slaapkamer, zonnig en luchtig, heeft twee ramen aan de E, met een prachtig uitzicht. Aan de W-kant, is er een comfortabele studio, met een zeer groot raam en een prachtig uitzicht op de bossen en de zonsondergang, het verstrekken van ruimte voor bureaus, boekenkasten en fauteuils. De hal, waarin al deze kamers verbindt, heeft grote kasten voor de voering, handdoeken en blanquettes.

Een aparte schuur, 10 m van de woning, heeft een open, overdekt, sectie en een omsloten een die als opslag dient voor een kleine tractor en tuingereedschap. Een grote metalen deur mogelijk maakt om ook te functioneren als een garage. Het bevat ook een wasruimte met water en doek drogen verbindingen. Een volledige extra badkamer is handig voor noodgevallen of voor medewerkers.

Op bijna 50 meter van het hoofdgebouw, is er een kleiner huis (30 m2), dat zou kunnen functioneren als een pension of thuis van een huis-keeper. Het omvat een slaapkamer-en eetkamer, een aparte keuken en een complete badkamer. Het heeft ook alle diensten en het wordt verwarmd door een oude potkachel. Het zwembad is in perfecte functionele toestand in een prachtige groene omgeving en met een prachtig uitzicht op het omliggende platteland.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


Free real estate ads
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB