Verkoop Andere (Grond), Punta del Diablo, Rocha, Uruguay, Bosques de la Viuda

Verkoop - Cod. 28872

  • Typologie: Andere (Grond)
  • Gebied: 2580 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

5 REDENEN TE KOOP - KANS

5 percelen samen worden verkocht in Punta del Diablo, gelegen in de bossen van de weduwe.

onbedorven, rustig en zeer bosrijke omgeving met eucalyptusbos gelegen in de weduwe, met een groot potentieel voor groei en herstel en dat is nog niet benut. Ideaal voor investeringen in vastgoed, met de mogelijkheid van een marien boerderij. Het terrein is slechts enkele minuten van de zee en van de Zwarte Lagune.

Exacte locatie: het hele hoofd van de Manzana 449 solar 15, 16, 17, 18, 19 met een totale oppervlakte van 2580 m2 verkoop. Binnen het Parque Santa Teresa fractionering van de Chaplet.

Bereikbaarheid: Ze zijn 450 meter van Route 9 en 160 meter van Punta del Diablo alternatief voor binnenkomst. Momenteel is de dichtstbijzijnde open straat ligt op 90 meter van het land.

Opportunity: Op dit moment open straat dichtstbijzijnde bereikt 100 meter van zonne-energie en zijn in een tip regio van de duivel die nog steeds ongerept en niet erg verstedelijkte, waardoor ze dus een aantrekkelijke investeringsmogelijkheid als de prijs zal stijgen belangrijke mate bij aan de tijd toen het gebied begint te ontwikkelen, zodat u vandaag voer een van de meest ontwikkelde plaatsen in Uruguay met een zeer lage initiële investering. zowel de straat, licht en water zijn momenteel zeer dicht bij de zon, op slechts 100 meter afstand.

Alle papieren en belastingen zijn up-to-date, de jaarlijkse bijdrage betaald tot einde van het jaar wezen. De jaarlijkse bijdrage van land betaald is zeer laag, omdat de normen zijn verenigd.

Aanvullende opmerkingen:
1- De prijs is de prijs voor de 5 landen
2-No swaps worden geaccepteerd.
3-De gronden zijn met elkaar en niet los verkocht.
4- De gepubliceerde prijs is de contante prijs.

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB